Zangles Karin Bloemen

Als zangeres moet je je blijven ontwikkelen. Daarom krijg ik alweer een tijdje les van Irene de Raadt. Als zich een kans voordoet om ook een zang- en performance les van Karin Bloemen te kunnen krijgen, dan grijp je dat met beide handen aan natuurlijk!. Dus toen ik via via een veilingsite zag dat je op een les van Karin kon bieden heb ik dat gedaan. En tot mijn verbazing won ik.

Binnenkort wordt ik verwacht in haar studio. Ik ben heel benieuwd!

Wordt vervolgd

——————————————————–

As a singer you want to grow and develop. That’s why I get singing lessons from Irene de Raadt for a little while now. And if an opportunity arises that you can get singing and performing lessons from the famous Dutch Diva Karin Bloemen, you will grab that with both hands. So when I saw that a lesson from her was on auction I decided to bid on it. Surprisingly I won!

Soon I will be expected in her studio and I am very looking forward to that!

To be continued….


%d bloggers liken dit: